Pobedite alkoholizam... 
Prirodni preparat protiv alkoholizma koji sadrži 80 % meda i 20 % tinktura lekovitog bilja Thymus serpyllum, Rosma-rinus officinalis. U ovom preparatu nema dodataka sintetičkih komponenata.

Dejstvo:

Poznato je da je alkohol ćelijski otrov koji ima izrazito štetno dejstvo na ljudski organizam, naročito na jetru.
Spoj različitih lekovitih biljaka sadržanih u Biomedu protiv alkoholizma izaziva osećaj mučnine i gađenja u kombinaciji sa alkoholom. Vremenom se razvija odbojnost prema alkoholnim pićima.

Biljne tinkture u Biomedu protiv alkoholizma imaju blago sedativno dejstvo pa se upotrebom ovog preparata ublažavaju simptomi apstinencijalne krize, čime je omogućena psiho-fizička stabilizacija organizma. Izraženo je zaštitno dejstvo na jetru, kao i blagotvorno dejstvo na posledice hroničnog alkoholizma.

Upotreba:

Upotreba i priprema preparata je vrlo jednostavna i prilagođena osobama kojima je potrebno dati preparat pomešan sa bilo kojim bezalkoholnim pićem, kafom, čajem ili sokom tako da onima koji ne žele da se svojevoljno leče možete pomoći i lečiti ih tako da to ne primete. U 1 dl vode je potrebno sipati jednu kafenu kašičicu preparata, dobro promešati i piti 15 dana svakog jutra na prazan stomak i uveče pre spavanja. Radi trajnog efekta preporučeni tretman je 30 dana.

Neželjeni efekti:

  • Nisu zapaženi.

Svi Biomedovi preparati proizvedeni su u skladu sa zahtevima standarda H.A.C.C.P, ISO 9001:2000 i ISO 22000:2005 To je preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane tokom proizvodnje. Cilj je dobijanje proizvoda potpuno bezbednog po zdravlje potrošača.

Kompanija Biomed je dobitnik nagrade Clarenton Limited u Londonu i zlatne medalje Arch of Europe za kvalitet, tehnologiju, liderstvo i inovacije koja je dodeljena u Frankfurtu 2002. godine.

Kompanija Biomed nedavno je implementirala standarde H.A.C.C.P, ISO 9001:2000 i ISO 22000:2005 Implementacijom ovih standarda potvrđuje se kvalitet i bezbednost proizvoda kompanije Biomed.

 


Recepti