Nova modigikovana verzija preparata za mršavljenje.
27.godina iskustva i rada na razvijanju preparata za smanjenje i regulisanje telesne težine. Četvrta generacija Biomed preparata za mršavljenje (smanjenje telesne težine) sa pojačanim efektom.

Biomed 4 Kreator je prirodni preparat za mršavljenje (smanjenje telesne težine). 

Preparat je na bazi meda i tinktura lekovitog bilja.

Sastav: 80% meda, 20% tinktura lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus, Ribis nigri fructus)

Biljna vlakna predstavljaju nesvarljive delove biljnih ćelija pre svega ugljenih hidrata kao što su celuloza, hemiceluloza i lignin koji ne podležu procesima degradacije u crevima. Med koji se nalazi u preparatu snabdeva organizam potrebnom količinom minerala, proteina, vitamina i ostalih neophodnih materija i stvara osećaj sitosti.
Zajedničkim delovanjem fruktoze prirodno sadržane u medu i lekovitog bilja, ubrzava se metabolizam i razgradnju masne naslage.

Tinkture lekovitog bilja ne dozvoljavaju gubitak vode iz organizma već vezuju masti, ugljene hidrate i pospešuju njihovo izbacivanje. Biomed 4 Kreator ubrzava varenje i vrši evakuaciju nepotrebnih materija unetih u organizam, dakle ubrzava metabolizam. Razgrađuje masne naslage sa pojedinih delova tela i višak kilograma se ravnomerno skida. Stabilizuje metabolizam, a u organizmu stvara osećaj sitosti.

Način upotrebe:

Sadržaj kesice razmutiti u 1dl vode, popiti neposredno pre doručka i kao zamenu za večeru. Dve kesice dnevno Biomed 4 Kreator-a.

U toku korišćenja preparata izbegavati slatkiše, alkoholna pića i masnoće.

Tretman traje 21dan, gubitak kilograma po tretmanu od 4 do 8 kg.
Biomed 4 Kreator nema starosno ni polno ograničenje, mogu ga konzumirati svi koji imaju problema sa viškom kilograma.

Napomena:
Ne preporučuje se osobama koje imaju teži oblik dijabetesa i dojiljama (jer bilje može uticati na ukus mleka). Preparat može da se koristi sve dok se ne postigne željena težina - više tretmana za redom ili sa pauzom.


Efekti Biomed 4 Kreatora jesu:

  • značajno smanjenje telesne težine
  • trajno otklanjanje lokalizovanih masnih naslaga
  • brzo postizanje idealnih proporcija tela
  • lepse oblikovana figura
  • ubrzava metabolizam
  • čisti organizam od toksina
  • smanjuje nivo holesterola i triglicerida

Svi Biomedovi preparati proizvedeni su u skladu sa zahtevima standarda H.A.C.C.P, ISO 9001:2000 i ISO 22000:2005 To je preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane tokom proizvodnje. Cilj je dobijanje proizvoda potpuno bezbednog po zdravlje potrošača.

Neželjeni efekti:

  • Nisu zapaženi

 


Recepti