Sample Image

Captain’s Mel Mel je delikatesni med spravljen od osam vrsta najkvalitetnijeg meda sa pašnjaka planinskih područja Srbije, iz košnica strogo kontrolisanog kvaliteta i porekla. Med je sjedinjen tradicionalnom pčelarskom tehnikom spravljanja prvoklasnog meda, postupkom vrcanja raspečaćenog saća koje ne sadrži leglo.

Read more...

Sample Image

Biomed 4 Kreator je prirodni preparat za mršavljenje (smanjenje telesne težine). 27.godina iskustva i rada na razvijanju preparata za smanjenje i regulisanje telesne težine. Četvrta generacija Biomed preparata za mršavljenje (smanjenje telesne težine) sa pojačanim efektom.

Read more...

Sample Image

Mršavite dok spavate! Biomed 4 Ultra je prirodni preparat za mršavljenje (smanjenje telesne mase) koji sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus i Ribis nigri fructus). Biljna vlakna koji Biomed 4 Ultra sadrži predstavljaju nesvarljive delove biljnih ćelija pre svega ugljenih hidrata kao što su celuloza, hemiceluloza i lignin koji ne podležu procesima degradacije u crevima.

Read more...


Recepti