VIZIJA

Biomed želi da bude uspešna i profitabilna kompanija koja objedinjuje vrhunsku tehnologiju i tradicionalne recepture koje datiraju iz 1833. godine, a u sinergiji sa vrhunskim menadžmentom i marketingom da se naši prirodni preparati prodaju na svim kontinentima.

Naša vizija je da umanjimo probleme gojaznosti i anoreksije na globalnom nivou. S druge strane, želimo da proširimo prodaju meda vrhunskog kvaliteta, kako ugostiteljskim objekatima, tako i individualnim potrošačima.

MISIJA

Naša misija je da pomažemo kako gojaznim, tako i neuhranjenim osobama i da našim korisnicima omogućimo zdraviji i lepši život. Želimo da smanjimo problem bolesti zavisnosti i u tom cilju proizvodimo preparate protiv pušenja i alkoholizma.

CILJEVI

Cilj kompanije je da naše proizvode predstavimo populaciji koja ima problema sa viškom ili manjkom kilograma, želi da ostavi cigarete ili reši problem alkoholizma. Da bismo zadovoljili potrebe potrošača, prodajemo med vrhunskog kvaliteta. U cilju zadovoljenja zahteva kupaca i njihove bezbednosti, implementirali smo standarde HACCP i ISO 9001:2000.


Recepti