Kada su se Biomedovi preparati pojavili na američkom tržištu, „Njujork Tajms“ je objavio da je reč o jednoj od najuspešnijih kompanija u Evropi.

Kvalitet i efikasnost Biomedovih preparata potvrđuju mnogobrojne nagrade i priznanja.
Međunarodnu verifikaciju Biomed je stekao u julu 1993. godine kada je na II Internacionalnom simpozijumu predstavljen Biomed 4 koji je proglašen “kraljem struka” kao najbolji dijetetski preparat.

Naredne godine, Kompanija Biomed je takođe bila prisutna na Međunarodnom simpozijumu o kardiovaskularnim oboljenjima, koji se održan u Firenci, gde je izazvala veliko interesovanje prisutnih medicinskih stručnjaka iz celog sveta.
Još jedan dokaz izuzetnog kvaliteta i efikasnosti je i prisustvo Kompanije Biomed na Sajmu zdrave hrane u londonskoj Olimpiji, jula 1995. godine kao i na istoimenom sajmu u Kuvajtu 1996. godine, gde je dobila priznanja za visok stepen kvaliteta i potpuno prirodan sastav.

Kompanija Biomed je u 2008god. imala tu čast, da kao jedini predstavnik iz Srbije, bude nagrađena prestižnom statuom Star Aword for Quality u platinastoj kategoriji, kao dokaz za poznat i ispitan kvalitet, u pogčedu zadovoljnih potrošača, dobrog rukovođenja, inicijative i prestiža, među 9000 kompanija iz celog sveta.

 

Internacional Business Initiative Directions je održan u Ženevi događajem je predsedavao g-din Hose Prieto (Izvršni direktor BID-a)
Business Initiative Directions je simbol koji je prisutan u 178 zemalja širom sveta.

 

 

 

Još jedno vredno priznanje Kompaniji Biomed jeste retka deklaracija kvaliteta od engleske firme “Clarenton Limited” iz Londona. Kompanija Biomed je jedna od nekolicine u svetu koja je počastvovana ovim retkim priznanjem.

 

 

Zlatna medalja “Arch of Europe” koja je 25. marta 2002. god. u Frankfurtu, dodeljena kompaniji Biomed za kvalitet proizvoda, uspešnost poslovanja i reklamu. Nagrada je dodeljena na osnovu istraživanja poslovanja 9.500 kompanija iz celog sveta tokom 2001. godine. Moramo naglasiti da je Kompanija Biomed jedina kompanija iz bivše Jugoslavije koja je nominovana i koja je dobila ovu prestižnu nagradu.

 

Kompanija Biomed je nedavno implementirala standarde H.A.C.C.P, ISO 9001:2000 i ISO 22000:2005 što potvrđuje kvalitet i sigurnost proizvoda.

Pored brojnih nagrada, kompaniji Biomed najveće priznanje predstavljaju zadovoljni kupci i više od 8.000.000 prodatih preparata kod nas i u svetu.


Recepti